Kjærligheten ligger i detaljene.

Vår Triton håndlages av våre mest erfarne møbelsnekkere, og trekkene lages av våre egne syersker. Den består av totalt 29 lag naturmaterialer som alle møysommelig plasseres inn i de ulike madrassene. Alt for at Triton skal gi deg den absolutt høyeste komfort. Hver madrass er trukket i et mykt trekk av økologisk bomull som du velger i en farge som matcher ditt soverom.

Bestill time

Triton sengebaseTriton sengebase

En gjennomgang av Triton fra base til overmadrass.

Med våre mange lag naturmaterialer på innsiden. Ditt valg av økologiske tekstiler og søm på utsiden.

Book en tid for personlig gjennomgang
 • Ergo-basen i bunn

  Gummibeltene er trukket med bomull, og har lommer som låser lamellene til sålen slik at det hele blir til en støtabsorberende enhet som ikke avgir den minste lyd ved bevegelse. Ergo-basen gjør at sengen føles så og si bunnløs, ettersom den responderer på større kroppsbevegelser, og absorberer og utligner vekt påvirkning. Med sitt design sørger Ergo-basen for god luftsirkulasjon og en dyp vektfordeling.

 • 11 lag naturmaterialer

  Under det fløyesmyke trekket finner du vår signatur kombinasjon av naturmaterialer. Lag med naturgummi tilfører elastisitet, og sjikt med kokosnøtt fibrene gir stabilitet. Foruten dette inneholder basen elastifiserte fibere av kokosnøtt, kaktus og hestehår for at sengen skal puste og holde deg tørr gjennom natten, samt eukalyptus og tang for din velværes skyld.

På innsiden av Proteas

Slik som basen, har madrassen et luksuriøst trekk av økologisk bomull som gjør madrassen ekstra komfortabel. 


Proteas er i prinsipp to ulike madrasser bygget opp lagvis fra kjernen og ut. Om du vender den, vil den derfor endre karakter.


Madrassen kan derfor brukes på begge sider, og de to sidene av sengen kan vendes helt uavhengig av hverandre.

Fløyelsmyke Thalassa

Vår Thalassa overmadrass gjør din Triton komplett. Dette siste elastiske laget med naturgummi er trukket i fløyelsmyk økologisk bomull. Det naturligvis avtakbart og vaskbart, da dette gir en bedre hygiene og økt varighet. Inneholder også tang for å frigjøre luftveiene.


Du velger mellom tre ulike trekk, med og uten mønster. Vi tilbyr også to ulike stiler på kantsømmen, og også her er det ulike farger å velge i mellom. Design på headboard kan også matches til seng og rommet for øvrig. 

 • 101 netters fornøyd garanti

  Skulle du mot formodning ikke finne deg 100% til rette på din nye seng, tilbyr vi å bytte ut madrassen slik at du får akkurat den sengen du drømte om.

  Les mer

 • Gratis hjemkjøring av din nye seng

  Vi frakter personlig din nye seng hjem til din dør gratis i hele Stor-Oslo. Etter avtale kan vi også montere sengen ferdig på ditt soverom.

  Les mer

 • Fri resirkulering av din gamle seng

  Vi tilbyr oss å ta din gamle seng med oss i retur, og sørger for at den får et forlenget liv hos noen som trenger den ved hjelp av Kirkens Bymisjon.

  Les mer