På sovehjertet

Gå til sengs med hestehår, kokossnøtt og tang

Gå til sengs med hestehår, kokossnøtt og tang

Tekst: Anja Stang

Alle levende vesener har behovet for søvn til felles, men mennesket er garantert den arten som lytter minst. Selv har jeg lyttet for lite gjennom for mange år. Men det er aldri for sent å snu, eller hva?

Da jeg møtte Betina Rondan Sollie som startet  den norske avdelingen til COCO-MAT for bare noen måneder siden, falt det liksom på plass. Den store, luftige butikken og showrommet i Vika er et gjennomført behagelig univers: Alt er enten godt å ligge i, sitte i eller se på. Jeg tror jeg ble der i tre timer. Ikke minst fordi jeg ble så fascinert av alt den greske sengeprodusenten står for.

"Alt produseres for hånd og skreddersys på mål. Og hele 96% av alt som produseres på fabrikken, resirkuleres."

Les hele blogginnlegget her

 

Foto: COCO-MAT

Driftig butikkansvarlig søkes!

Driftig butikkansvarlig søkes!

Vi søker en driftig og ansvarsfull kollega som vil være med å skape Norges mest levende butikk innen senger og møbler.  

Du vil være en viktig brikke i et lite team som har jobben som hobby. Vi gleder oss til å gå på jobb, og ønsker en kollega som gjør dagene enda mer inspirerende. Du vil selv være med på å utvikle egen stilling i takt med vår vekst, og din egen utvikling.

Er dette jobben for deg, eller kjenner du noen du tror kunne passe? 

Les mer om stillingen her og søk snarest!

 

Sleep before you are dead

Sleep before you are dead

Mitt forhold til søvn har hatt sine ups and downs gjennom årene. Nå vil jeg så gjerne få det til å vare – resten av livet.

Da jeg var tretten, fikk jeg en bok om drømmetydning i gave. Jeg vente meg til å skrive ned drømmene mine hver morgen, og analyserte dem til døde. Jeg lærte at drømmer liker ordspill, og kan få deg til å drømme at du kjører bil for å illustrere at du er "ute og kjøre".

Les mer