En personlig handel

"Alt vi i Coco-Mat gjør handler om å gi folk en bedre morgendag. Vi mener oppriktig at vi kan tilby verdens beste senger, men å sove på en god seng er ikke nok alene. Det gir meg masse glede at vi kan hjelpe mennesker til å sove bedre, og det gir masse energi å sørge for spennende, trygge og personlige handle opplevelser"

Betina R. Sollie - Innehaver og eier, Coco-Mat Norge.

 • 101 dager 100% fornøyd garanti

  Skulle du mot formodning ikke finne deg 100% til rette på din nye seng, tilbyr vi å bytte ut madrassen slik at du får akkurat den sengen du drømte om.

  Les mer

 • Gratis hjemkjøring av din nye seng

  Vi frakter personlig din nye seng hjem til din dør gratis i hele Stor-Oslo. Etter avtale kan vi også montere sengen ferdig på ditt soverom.

  Les mer

 • Markedets lengste varighet og garanti

  Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til bruk og kast. Vi har tilegnet oss et lite bærekraftig forbruksmønster, og er vant til å bytte ut møbler etter trender. Coco-Mat sin produkter er bygget av kvalitetsmaterialer, og sengene har markedets beste levetidsgaranti.

  Les mer

 • Fri resirkulering av din gamle seng

  Vi tilbyr oss å ta din gamle seng med oss i retur, og sørger for at den får et forlenget liv hos noen som trenger den ved hjelp av Kirkens Bymisjon.

  Les mer

1 av 4

Velkommen til oss!

Vi anbefaler alle å teste sengen som du skal sove i, kanskje resten av ditt liv. Kom innom for en hyggelig prat og en veiledning. Vi forbereder gjerne noen ulike kombinasjoner basert på våre samtaler før du kommer innom. Hos oss er det alltid parkering utenfor døren om du kommer med bil. Kun 5 minutter å gå fra Røa stasjon. Du finner oss i annen etasje på Grini Mølle.

Få veibeskrivelse