• Dempet elastisitet

  Man ønsker ikke en madrass som fjærer under deg og som føles gyngende, men en madrass som absorberer og demper dine bevegelsen. Vi bygger sengene lag for lag i sjikt som jobber sammen for å gi deg den rette kombinasjon mellom elastisitet og støtte. Et lag med rågummi tilfører elastisitet, mens et lag med kokosnøtt fiber gir fasthet. Dette samspillet skaper en dempet elastisitet, og effekten gjentas flere ganger gjennom sengen.

 • Føylig stabilitet

  Sengen må også gi deg sideveis støtte slik at kroppen holdes i ro gjennom natten. Hvis ikke vil våre bevegelser vekke oss fra den dype søvnen, og kvaliteten på søvnen reduseres. Matter av kokosnøtt fiber og kaktus fiber er nøye plassert i flere tynne sjikt mellom lag av naturlig rågummi. Dette gjør man kan velge mer ettergivende seng uten at den blir sideveis instabil eller føles gyngende.

 • Individuelle madrasser

  En dobbelseng fra Coco-Mat tilpasses deg og din partner etter deres individuelle preferanser. Vi kan bygge opp en seng ulikt fra side til side. Med dette oppnår vi også at bevegelser ikke forplanter seg fra den ene side av senge over på den andre.

 • Anti-bakterielt sengeklima

  Våre madrasser er laget av rene naturmaterialer som puster og regulerer fukt. Vi bruker naturmaterialer som naturgummi, kokosnøttfiber, hestehår, ull og bomull, som alle har alle unike egenskaper som holder sengen tørr og mindre utsatt for bakterier og midd. Naturgummi er i tillegg naturlig antibakterielt, som gjør at midd og bakterier ikke trives. 

 • Fri for giftige kjemikalier og metaller

  Våre madrasser er utelukkende bygd opp av naturmaterialer, og ikke petroleumsbasert polyuretanskum, polyester, kjemisk lim, og brannhemmende kjemikalier. Våre madrasser inneholder ikke metallfjærer og gir bedre støtte og en dempet elastisitet. Naturmaterialer produserer heller ikke støy når du beveger deg i løpet av natten.

 • Naturlig velvære

  Det gir en helt egen følelse å krype under dyna i en seng av helt rene naturmaterialer. Velvære handler om gode følelser. Følelsen av å kjenne seg vektløs i sengen. Følelsen av rene naturlige tekstiler mot kroppen, og følelsen av god samvittighet kanskje? Det er flere som forteller oss at det er minuttene før de går inn i dyp søvn, og morgenstunden i helgene, de setter aller størst pris på ved sin Coco-Mat seng.

1 av 6

En sengebase blir til.