We are Coco-Mat

Coco-Mat Manifesto

COCO-MAT'S vision is to provide the world with the best natural sleep products, constructed solely through sustainable methods.


COCO-MAT'S mission is to offer a truly relaxing and rejuvenating night's sleep to every person who sleeps on our beds and mattresses.


COCO-MAT was inspired by nature to develop its beds and mattresses, and by the warm and genuine hospitality and lifestyle of the Mediterranean culture as the basis of educating customers of the benefits of Sleep on Nature.


COCO-MAT believes that quantity and quality of sleep are integral to a person's good health and wellbeing.

Mer om hvordan vi jobber i praksis

Paul - vår egen kokosnøtt

Paul Evmorfidis blir av de ansatte kalt "the holy ghost and the spirit of the company". Selv om hans bror Mike nå leder selskapet er Paul tilstede i alt Coco-Mat engasjerer seg i.

Han er hele tiden på farten og som en ettertraktet keynote speaker bruker han sin talegave til sette fokus på Coco-Mat sine hjertesaker.

Historiene om Paul er mange, og bare siste året har han forsøkt seg opp Everest med en av sine tresykler på ryggen. Han besteg nylig 3000m høye Columbus med en blind mann han tilfeldig kom i prat med, og i desember i år skal han dypt inn i Amazonas på en flåte drevet frem av hans Coco-Mat Bikes

Vår produksjon

Våre senger er alle laget for hånd på vår egen fabrikk i Xanthi, nord i Hellas. Her er vi forpliktet til å redusere miljøskadelige utslipp og å levere naturlige, helsebringende produkter. Vi forbyr bruken av kjemikalier i eller på våre produkter, og benytter kun økologiske, ufarlige fargestoffer.

Vi strekker oss langt for å redusere avfall og rest-materialer til et minimum. Ved å investere i nye produksjonsmetoder har vi oppnådd en resirkuleringsgrad på 96% og et tilnærmet 0% karbonutslipp.

Internasjonal merkevare

Coco-Mat er en internasjonal merkevare representert i 20 land, i mer enn 100 butikker. Vi leverer puter, dyner og madrasser til over 4500 hoteller. Du vil finne våre senger på over 400 utvalgte hoteller rundt om i verden, blant annet Athens Sofitel, Landmark Hotel in London, Hidden Hotel in Paris, Ritz-Carlton Barcelona, Hotel De L’Europe Amsterdam og mange flere.

Besøk et av våre hoteller

Vi er Coco-Mat Norge

"Alt vi i Coco-Mat gjør handler om å gi folk en bedre morgendag. Vi mener oppriktig at vi kan tilby verdens beste senger, men å sove på en god seng er ikke nok alene. Det gir meg masse glede at vi kan hjelpe mennesker til å sove bedre, og det gir masse energi å sørge for spennende, trygge og personlige handle opplevelser"

Betina R. Sollie - eier og driver Coco-Mat Norge.

Les mer om å handle med oss