Gode produkter løfter gode prosjekter.

Coco-Mat International har lang erfaring med å levere alt fra komplette hotellkonsept til hotellsenger. De har bygget fem egne Coco-Mat hotell, og det kreative teamet har bidratt med konsept eller senger til over 700 hoteller. Coco-Mat leverer i dag sine tjenester til over 4500 hoteller verden over.

Nå er tiden kommet for å tilby våre tjenester også i Norge. Vi søker nå kontakt med norske hoteller, interiørdesignere, og arkitekter som ønsker å tilby sine gjester og kunder noe utenom det vanlige.

Se våre referanse prosjekter
 • For hotelleiere

  En god seng er en forutsetning for et godt hotellopphold. Den generelle bevisstheten rundt gode senger og søvnkvalitet har nå også nådd Norge. I takt med at skandinaver generelt kjøper bedre senger, øker også kravene til hotellsengene.

  Hotellets evne til å dokumentere bærekraftig drift blir et stadig viktigere kriterium for den norske hotellgjesten. Med ny revisjon av EU sitt Ecolabel for hoteller som kommer i februar 2022 så forventes det også at det settes krav til hotellets viktigste møbel - sengen.

 • For arkitekter

  Mer enn 60% av tiden vi oppholder oss i huset eller leiligheten vår bruker vi på soverommet. Samtidig blir vi stadig mer klar over søvnens betydning for vår livskvalitet, og vi blir stadig mer bevist hvilke materialer vi omgir oss i våre hjem. Coco-Mat har en unik kompetanse på å designe og levere gode soverom, med søvn og seng i fokus.

 • For interiørarkitekter

  Coco-Mat leverer nøkkelferdige hotellkonsepter, og kan bistå med interiørforslag og møbler av rene naturmatrialer til alle hjemmets rom. Vi er ikke i tvil - sengen er vårt viktigste møbel, og Coco-Mat tilbyr skreddersøm som gir optimal funksjonalitet og et helt unikt særpreg.

1 av 3

Coco-Mat Athens BC Hotel

Opplev følelsen.

Bo på et hotell som tilbyr den komplette Coco-Mat opplevelsen. Gå inn på vår Hotell Locator for å se hvor du kan legge ditt oppholdet ditt neste gang du skal ut å reise.

Hotel Locator

Kan vi hjelpe deg og ditt prosjekt?