PYTHAGORAS LEVER MED DEG

Pythagoras er sengen som lever med deg livet ut, og som kan tilpasses endringer ved din kropp eller ditt søvnmønster.


THE 48 WAY BED - ADAPTIV INNOVASJON

Kroppen endrer seg igjennom livet, og mange opplever behov for å endre madrass ettersom man blir eldre.


Pythagoras gir deg muligheten til nettopp dette. Hver side av sengen er nemlig satt sammen av tre soner som kan flyttes og vendes etter ditt behov.


Pythagoras er sengen som lever med deg og dine behov.

PYTHAGORAS SENGEBASE

Pythagoras sengebase er bygget på en solid ramme av massiv eik. På eikerammen hviler vår helt spesielle Ergo-base.


Ergo-basen er en genial innovasjon i alt sin enkelthet. Den består av spenstige eukalyptus lameller i kombinasjon med dempende belter av naturgummi. 

PYTHAGORAS SENGEBASE

VÅR UNIKE ERGO-BASE

Gummibeltene er trukket med bomull, og har lommer som låser lamellene til sålen slik at det hele blir til en støtabsorberende enhet som ikke avgir den minste lyd ved bevegelse.


Ergo-basen gjør at sengen føles så og si bunnløs, ettersom den responderer på større kroppsbevegelser, og absorberer og utligner vektpåvirkning.


Foruten dette sørger Ergo-basen for god luftsirkulasjon og en dyp vektfordeling.

Ergo-basen består av spenstige eukalyptus lameller i kombinasjon med dempende belter av naturgummi.

PÅ INNSIDEN AV BASEN

Ergo-basen demper de store bevegelsene slik at lagene ovenfor kan konsentrere seg om å utligne de mindre og raskere bevegelsene. 


I Pythagoras sengebase er Ergo-basen lagt mellom to lag med kokosfiber, og fått et lag naturgummi på toppen for å danne det rette underlaget for Micro-madrassene.


Man kan enkelt si at lagene med naturgummi tilfører elastisitet og at sjikt med kokosnøtt fibrene gir stabilitet, og det gjelder å finne den rette balansen mellom disse elementene i en hver seng.

Ergo-basen demper de store bevegelsene slik at lagene ovenfor kan konsententrere seg om å utligne de mindre og raskere bevegelsene.

PYTHAGORAS MADRASS

Mange har problemer med å finne en komfortabel sovestilling som gir deg ro natten igjennom. Kanskje har du en korsrygg, hofte, nakke eller skuldre som vekker deg? Med Pythagoras kan du enkelt gjøre noe med det.


Åpne glidelåsen i det økologiske bomullstrekket, og du vil lett kunne rokere om eller snu på mikro-madrassene, og dermed endre egenskapene i sengen din.


Sengen kan tilpasses eksakt etter dine behov, og kan settes opp på hele 48 ulike måter. Vi hjelper deg gjerne - også etter at sengen er levert.

PYTHAGORAS MADRASS

PÅ INNSIDEN AV MADRASSEN

De tre mikro-madrassene deler hver side av sengen inn i soner for skuldre, hofte og ben. 


Madrassene bygges opp av lag bestående av naturgummi, og elastifiserte fibere av kokosnøtt, kaktus og hestehår. Foruten dette inneholder de eukalyptus og tang for velværens skyld.


På overflaten og rundt sengemadrassen er en stripe av gummiert kokosnøtt fiber plassert for å opprettholde kanter og vinkler slik at det ikke vil dannes en splitt når to enkeltbaser legges sammen.

De tre mikro-madrassene deler hver side av sengen inn i soner for skuldre, hofte og ben.

THALASSA OVERMADRASS

Overmadrassen gjør din Pythagoras komplett, og dette siste elastiske laget med naturgummi er trukket i fløyelsmyk vattert økologisk bomull. Trekket er naturligvis avtakbart og vaskbart. Dette gir en bedre hygiene og økt varighet på overmadrassen.


Du velger mellom tre ulike trekk, med og uten mønster. Vi tilbyr også to ulike stiler på kantsømmen, og også her er det ulike farger å velge i mellom. Design på headboard kan også matches til seng og rommet for øvrig.


I det hele tatt er selve designprosessen, med deg i førersetet, veldig spennende. Det er dette som gjør din Pythagoras unik og evig din.

Overmadrassen gjør din Triton komplett. De siste elastiske laget med naturgummi er trukket i fløyelsmyk vattert bomull

FRITT HJEMKJØRT


Vi frakter personlig din nye seng hjem til din dør gratis. Etter avtale kan vi også montere sengen ferdig på ditt soverom.

101 NETTERS TESTPERIODE


Skulle du mot formodning ikke finne deg 100% til rette på din nye seng, tilbyr vi å bytte ut madrassen vederlagsfritt.

GRATIS BORTKJØRING


Vi tilbyr oss å ta din gamle seng med oss i retur. Vi sørger samtidig for at den får et forlenget liv hos Kirkens Bymisjon.