Pythagoras - Lever med deg

Pythagoras er sengen som lever med deg livet ut, og som når det behøves kan tilpasses endringer ved din kropp eller ditt søvnmønster. Madrassen justeres helt enkelt ved at man flytter på de tre mikro-madrassene som deler hver side av sengen inn i forskjellige soner.

Sengen kan tilpasses eksakt etter dine behov, og kan settes opp på hele 48 ulike måter.

 

Pythagoras er et innovativt sengesystem. Åpne glidelåsen, og du vil lett kunne rokere om eller snu på mikro-madrassene for å endre egenskapene i sengen din. 

Sengen er trukket i et fløyelsmykt vattert trekk av økologisk bomull.

 

Har du problemer med å finne en komfortabel sovestilling som gir deg ro natten igjennom? Kanskje har du en korsrygg, hofte, nakke eller skuldre som vekker deg om natten? Vi setter gjerne opp en time, hvor vi sammen forsøker å justere sengen slik at den gir kroppen din får den støtten og hvilen den har behov for. 

Kroppen endrer seg igjennom livet, og det kan være du vil få behov for å justere madrassen noen år frem. Kanskje blir du gravid? Kanskje begynner du å sove på siden? Uansett hva grunnen måtte være, kommer vi gjerne til deg å justerer sengen igjen etter noen år.

 

Ergo-basen er selve grunnstenen i vår Pythagoras, og er en genial innovasjon i all sin enkelthet. Ergo-basen gjør at sengen følses så og si bunnløs, ettersom den responderer på hver kroppsbevegelse, absorberer og utligner vektpåvirkning.

Ergo-basen hviler på en ramme bygget i massiv eik uten bruk av skruer eller nagler

 

Ergo-basen demper de store bevegelsene slik at lagene ovenfor kan konsententrere seg om å utligne de mindre og raskere bevegelsene. For uten dette sørger Ergo-basen for god luft sirkulasjon og en dyp vekt fordeling.

 

Ergo-basen består av spenstige equalyptus lameller. Lamellene hviler på tre dempende såler av naturgummi. Hver lamell tres inn i sin stofflomme, og deretter sys de sammen med naturgummien slik at det hele blir til en støtabsorberende enhet.

 

Vår Pythagoras er bygget opp utelukkende av naturlige materialer, og er helt fri for metaller. Lagene med naturgummi tilfører elastisitet i basen, og kokosnøttfibrene gir stabilitet. På overflaten og rundt sengemadrassen finner du en stripe av gummiert kokosnøttfiber plassert for å opprettholde vinkler og kanter, slik at det ikke vil dannes en splitt når to enkeltbaser legges sammen. 

Madrassen inneholder blant annet tang, kaktus fiber og hestehår som regulerer fuktighet og sørger for god ventilasjon i sengen. Vi bruker ulik sammensetning av materialer i de tre mikro-madrassene for å gi dem ulik elastisitet og egenskaper.

 

Våre dobbel-madrasser er satt sammen av to individuelle enheter som ligger i samme trekk, slik at det føles ut som en enhet. Dette gir deg muligheten til snu din side av madrassen, til forskjell fra din partner, for individuelle behov for elastisitet og støtte. I tillegg minimerer dette bevegelsene fra en side til en annen.

Som alle våre senger, består Pythagoras av naturlige materialer og madrassene er helt fri for metaller. Du velger mellom ulike trekk av økologisk bomull, og kan i tillegg velge to ulike stiler på kantsømmen. Trekket er naturligvis avtagbart og vaskbart. Dette gir bedre hygiene og økt varighet.

Mer informasjon om alle materialene som anvendes for å tilvirke en Pythagoras finner du i vårt HelpCenter.