Hotellsenger

Vi i COCO-MAT har gått helhjertet inn for å designe høykvalitets senger for å tilfredsstille hvert hotells forretningsbehov, kun laget av naturmaterialer som sikrer holdbarhet, komfort og ren samvittighet. 

Når COCO-MAT ble grunnlagt i 1989 hadde vi en felles drøm: å tilby alle som sover på våre senger en lykksalig søvn. 

Tradisjonelt sies det jo at når det kommer til hotell, velger vi ut fra tre kriterier; beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet. Men, dette har endret seg, og nå er sengen like viktig. Der hoteller tidligere har satset på lokal og bærekratig mat i restauranten, vil det nå også være viktig å tilby kundene samme omtanke og kvalitet i sengene. COCO-MAT har en rekke sertifiseringer for å sikre trygge, naturlige kvalitetsprodukter som du kan finne her.

COCO-MAT har erfaring med leveranser til nesten 700 hoteller verden over.

COCO-MAT tar ikke bare sikte på å bli din leverandør. Vår ambisjon er å bli din partner. Med målrettede aktiviteter, markedsføringsfremmende materiale og et bredt spekter av markedsføringstjenester står vi side om side for å hjelpe deg med å få enda mer fornøyde gjester. Verdien av et partnerskap med COCO-MAT er at vi blir hotellets ambassadør, takket være vårt omfattende nettverk av butikker over hele verden.

Gjør gjestene glade og dra nytte av et sterkt partnerskap

De slitesterke naturmaterialene i COCO-MAT madrasser sikrer år med gjestetilfredshet og positive anmeldelser. Vår omfattende kompetanse om søvn, og en solid oversikt over vellykkede partnerskap med hoteller rundt om i verden, gjør oss til en fremtredende og pålitelig forretningspartner for ditt hotell. 

I samarbeid med vår interiøravdeling og etablerte arkitekter kan vi tilby deg komplette løsninger for hotellrommene dine, skreddersydd for å møte dine behov. Våre dyktige håndverkere er forpliktet til å lage høykvalitets møbler og soveprodukter på den mest ettertraktede måten. Vårt ettersalgsteam tilbyr ypperlige støttetjenester. Og til slutt tilbyr smarte produktfunksjoner som lett avtagbare og vaskbare madrasscover, tilpassbare puter og glidelåsåpninger, en praktisk løsning på daglig rengjøring av hotellrommene.

 


Ved å samarbeide med COCO-MAT, vil du ikke bare gi dine gjester god avslappning. Du tilbyr også bedriften din et varig tillitsforhold.

Ta gjerne en titt i vår katalog over referanse prosjekter i vår Fine Hotels Catalogue

Hver gang dine gjester våkner opp glade, etter en dyp, lykksalig søvn, blir våre drømmer til virkelighet!