De beste hoteller verden over velger COCO-MATCOCO-MAT har for tradisjon å være en verdiskapende, pålitelig og fleksibel partner for hotellkjeder og boutique hoteller som strekker seg litt lenger for sine gjester. Nå etablerer vi oss i Norge, og går helhjertet inn for å bli en uunnværlig forretningspartner for fremtidsrettede og ansvarlige hotellkonsepter. 


Over 700 hoteller verden over vet at gjesten setter pris på en god natts søvn, og har derfor allerede valgt COCO-MAT senger og madrasser på sine rom. I Norge har gjesten ikke bare høye krav til komfort, men den moderne hotellgjesten bryr seg om opprinnelsen til maten som serveres og hotellets rennommé. Norske hotellgjester fortjener som minimum et oppriktig bærekraftig alternativ i hver by, og vi har sengene som de vil fortelle sine venner om.


Vi tilbyr en håndlaget kvalitet som ikke kan bli til på en ordinær produksjonslinje. Med en slik kvalitet kan du tilby dine gjester minneverdig komfort, rene senger og naturlig velvære, samtidig som hotellet er sikret lang holdbarhet, fornøyde gjester og godt omdømme. 


Vi vet vi ikke er rimeligst i innkjøp. De som velger COCO-MAT vet forskjell på investering og kostnad, og kan regne på verdien av en fornøyd gjest og positive anmeldelser. Ikke bli utkonkurrert fordi du er fornøyd med å leve opp til gammel bransjestandard. Med COCO-MAT på laget møter du kravet fra fremtidens hotellgjester.