DE BESTE HOTELLER VERDEN OVER VELGER COCO-MAT


VEILEDET AV NATUREN


I COCO-MAT har vi lang tradisjon for å være en verdiskapende og pålitelig partner for hoteller som gjør noe ekstra for sine gjester. Nå etablerer vi oss i Norge, og vi gleder oss til å bidra til et rikere og mer bærekraftig tilbud for hotellgjesten.


5000 hoteller og overnattingssteder verden over vet at gjesten setter pris på en god natts søvn, og har derfor allerede valgt COCO-MAT senger og madrasser på sine rom. Vi tror fremtidens hotellgjest vil bry seg både om hvor maten som serveres kommer fra, og hva sengen er laget av. Norske hotellgjester fortjener minimum ett reelt bærekraftig alternativ i hver by, og vi har sengene som de vil fortelle sine venner om. 


Vi tilbyr en håndlaget kvalitet som ikke kan bli til på en ordinær produksjonslinje. Med en slik kvalitet kan du tilby dine gjester minneverdig komfort og naturlig velvære, samtidig som du er sikret lang holdbarhet, fornøyde gjester og et godt omdømme. 


Hoteller som velger oss gjør ikke det fordi vi er rimeligst i innkjøp. De som velger COCO-MAT vet forskjell på investering og kostnad, og kan regne på verdien av en fornøyd gjest og positive anmeldelser. Ikke gå ut på dato fordi du er fornøyd med å leve opp til gammel bransjestandard. Med COCO-MAT på laget møter du kravet fra fremtidens hotellgjester.  Under finner dere et utvalg av våre samarbeidshoteller samt egne hoteller. Sjekk ut vår Fine Hotels Catalouge for komplett liste.