TRITON SENGEBASE


Triton er en kompleks sengebase tilhørerende vårt skreddersydde Triton sengesystem, helt metallfri og passer alle kroppstyper. Basen kan lages helt etter ønskede mål, og kan tilpasses med skreddersøm.  Med sin unike kombinasjon av naturmaterialer, lagt på toppen av vår ERGO-base, gjør dette Triton til en komfortabel og holdbar sengebase. Tørket tang innvendig lindrer vårt pustesystem, og bidrar til en avslappende søvn. Elastisiteten gir utmerket komfort og isometrisk støtte til kroppen.


Trekket på basen har glidelås, noe som gir enkel vedlikehold og lengre levetid. Trekket er laget av 100% økologisk bomull, vattert med ren ny ull som veier 300-350g/m2. Høyden uten ben er ca 39 cm. Kan kombineres med våre ben av eik, eller hjul for lettere å komme til under.


Alle dobbeltseng-madrasser er laget av to enkle enheter, sammen med et smart klikk-system.

  • Produktspesifikasjoner  
  • Produksjon  
  • Sengebasens egenskaper  

Inneholder: Naturgummi, kokosnøttfiber, tang, eucalyptus, hestehår, kaktusfiber, ERGO-base og ramme i massiv eik.

Høyde: 39 cm

Størrelser: Tilgjengelig i standardstørrelser, eller tilpasset etter ønske

Vår fabrikk er langt på vei karbonnøytral, og resirkulerer i dag hele 96%. Uten røyk eller støy, arbeider erfarne håndverkere tålmodig etter tradisjonsrike metoder som verken krever store maskiner eller høyt energiforbruk. COCO-MAT´s fabrikk ligger i Xanthi, nord i Hellas, og oppfyller kriteriene for ISO 9001: Quality Management System og for ISO 14001: Environmental Management System. Dette er overordnede kvalitetsstyring- og miljøstyringssystemer som griper inn i alt vi foretar oss.

Det er en grunnleggende forskjell mellom en sengmadrass og en enkel seng med en indre madrass: den ergonomiske basen (ERGO-basen). Den ergonomiske basen er plassert på den nederste delen av basen, under alle materialer i den indre madrassen.Den ergonomiske basen er laget av lameller i bøk, og naturgummi. Lamellene har en bredde på 6 cm, høyde på 1 cm og lengde i henhold til sengens bredde. Gummibeltene er trukket med bomull, og har lommer som låser lamellene til sålen slik at det hele blir til en støtabsorberende enhet som ikke avgir den minste lyd ved bevegelse, og gjør at sengen føles 'bunnløs'. Hvorfor skal jeg velge en madrass av naturlige materialer og ikke av metallfjærer?

Naturmaterialer tilbyr jevn, isometrisk kroppsstøtte og inneholder ikke støykilder. Fjærer er hule, og gir derfor ulik støtte til kroppen. Til tross for at de er kledd med bomull, kan fjærer produsere støy fordi de er laget av stål. I tillegg varer naturlige materialer lenger. Elastisiteten holder seg også lenger over tid, ikke bare på grunn av deres naturlige opprinnelse, men også på grunn av deres egenskaper (elastisitet, tilbakestilling). Til slutt har naturlige materialer større motstandskraft ved tung og uforsiktig bruk, og produserer ikke magnetfelter.