Sov på det

En ny seng kjøper man ikke ofte, og man blir aldri en utlært sengekjøper. Hvis vi får gi deg ett råd, så vil det være å lytte mindre til selger og mer til kroppen din.

Ikke forhast deg, men gi deg tid til å gjøre deg opp din egen mening om hva kvalitet og komfort innebærer for deg. En god seng er en investering i livskvalitet, og en ny seng skal du nyte i mange år fremover. 


Prøv variasjoner i vårt sengegalleri

Vi innleder gjerne med en kort prat for å lære hva du er ute etter, hvordan du sover, og hva som er viktig for deg ved valg av ny seng. På bakgrunn av dette vil vi sette sammen noen komposisjoner i vårt sengegalleri som du kan både se sengen og ikke minst føle hva som er rett for akkurat deg.

 


Sov på kvaliteten i vårt Nap-Room

Vi vet at det kan være vanskelig å få et inntrykk av kvaliteten uten ro rundt deg. Vi har derfor investert i det vi kaller et Nap-Room. Dette er rett og slett som et lite hotellrom i butikken, hvor du kan lukke døren bak deg, legge deg ned og drømme deg bort.

 

Opplev COCO-MAT på ett av våre hoteller

Hotels

Ønsker du virkelig å føle på forskjellen og velværen ved å sove på en COCO-MAT seng, og samtidig oppleve COCO-MAT sin gjestfrihet? Vi arrangerer mer enn gjerne et opphold for deg på ett av våre mange hoteller i Hellas eller Europa forøvrig.

 

Vi ønsker du skal erfare forskjellen på kroppen snarere enn at selgere skal overbevise deg. Gode valg tar du best uthvilt og klar i hodet. Det er derfor vi sier sov på det.

 

Her finner du litt informasjon relatert til vårt produkt løfte og det å handle med oss