DE BESTE HOTELLER VERDEN OVER 

VELGER COCO-MAT

                          Håndlaget

                         Høy kvalitet

                      Skreddersøm

                    Globalt anerkjent

ET KLART VALG

Over 5000 hoteller og overnattingssteder verden over vet at gjesten setter pris på en god natts søvn, og har derfor allerede valgt COCO-MAT senger og madrasser på sine rom. Vi tror fremtidens hotellgjest vil bry seg både om hvor maten som serveres kommer fra, og hva sengen er laget av. 


Hoteller som velger oss gjør ikke det fordi vi er rimeligst i innkjøp. De som velger COCO-MAT vet forskjell på investering og kostnad, og kan regne på verdien av en fornøyd gjest og positive anmeldelser. Ikke gå ut på dato fordi du er fornøyd med å leve opp til gammel bransjestandard. Med COCO-MAT på laget møter du kravet fra fremtidens hotellgjester.  

Photo: booking.com / The Lovelace Hotel München


KVALITET SIDEN 1989

COCO-MAT er en prisvinnende merkevare som produserer kvalitetssenger og møbler laget av rene naturmaterialer, til private boliger og hoteller. Selskapet ble etablert i 1989 i Athen (Hellas) som en liten familiebedrift. Siden har vi vokst til å bli en global merkevare, med økende nærvær i store markeder over hele verden. 


COCO-MATs visjon er å gi verden de beste naturlige søvnprodukter, konstruert utelukkende gjennom bærekraftige metoder. COCO-MATs misjon er å tilby en avslappende og forfriskende natts søvn til hver person som sover på våre senger og madrasser. 
SØVN ER DET VI KAN BEST


Alle kropper er unike. Dette har ryggraden tatt hensyn til ved å være smidig og bueformet. For at hotellgjesten skal våkne helt uthvilt, må hver del av kroppen støttes fullt ut, og da spesielt ryggraden. 

For å oppnå dette må madrassen være konstruert for å gi kroppen jevn støtte, i tillegg til å umiddelbart tilpasse seg bevegelser og soveposisjon. Sengen må også gi deg sideveis støtte slik at kroppen holdes i ro. Hvis ikke vil våre bevegelser vekke oss, og kvaliteten på søvnen vil naturlig nok reduseres. En elastisk og metallfri madrass produsert av COCO-MAT er orthosomatisk - 'riktig for kroppen'. God og riktig søvn på deres hotellrom gir fornøyde kunder som kommer igjen og igjen!


HÅNDLAGET PRODUKSJON

COCO-MAT søvnprodukter er håndlaget på vår egen fabrikk i Xanthi, Nord-Hellas. Fabrikken har tilnærmet et nøytralt karbonavtrykk og består av syv bygninger som sprer seg over 25.000 m2. Våre produkter kan skreddersys, i henhold til kundens ønsker og krav. 


COCO-MATs søvnprodukter er fri for metallfjærer og kjemikalier, noe som gjør dem miljøvennlige, og nedbrytbare. 


Med en slik kvalitet kan du våre hotellkunder tilby sine gjester minneverdig komfort og naturlig velvære, samtidig som de er sikret lang holdbarhet, fornøyde gjester og et godt omdømme.

NATURMATERIALER

Ved hjelp av naturens visdom som veiledning og inspirasjonskilde skapte COCO-MAT innovative søvnprodukter, laget av naturlige materialer som alle er naturlig etterfyllbare og dermed bærekraftige. Vi bruker materialer som kokosfibre, naturgummi, ull, bomull, dun, eik, tang, eukalyptus, hestehår og kaktusfiber. 


For COCO-MAT er det å opptre bærekraftig langt mer enn et ord å smykke seg med. Sosialt ansvar, rettferdig økonomisk fordeling, og ikke minst miljøvennlig produksjon av varer uten unødig foredling, er verdier som gjennomsyrer vår ideologi og daglig virke.Her ser du en oversikt over noen av våre samarbeidshoteller. Klikk på Fine Hotels Katalog for utvidet liste. 

Ønsker du å vite mer, eller tilby COCO-MAT til dine gjester?

Legg igjen din e-post, og vi tar kontakt med deg!