PROTEAS MADRASS


Proteas er grasiøst håndlaget, og er vår mest eksklusive madrass, med sine 10 lag med naturmaterialer. For de fleste av våre kunder er proteas toppproduktet til COCO-MAT, designet for å omfavne kroppen og gi maksimal støtte. Den inneholder blant annet tang som beroliger vårt åndedrett, hestehår som transpirerer fuktighet, og kaktusfiber som sørger for et tørt sengeklima. 


Proteas er i prinsipp to ulike madrasser bygget opp lagvis fra kjernen og ut. Vender du den vil den endre elastisitet.


Trekket på madrassen er laget av høykvalitets bomull og ren ull, og er Øko-Tex sertifisert (standard 100). Farge på trekk og søm kan tilpasses etter ønske. Glidelåsen som går rundt hele madrassen forenkler vedlikeholdet, og gjør det enkelt å holde sengen ren. Dette forlenger madrassens levetid.


Alle doble madrasser er satt sammen av to individuelle enheter, men som ligger i samme trekk, slik at det føles ut som èn enhet. 

  • Produktspesifikasjoner  
  • Produksjon  

Inneholder: Naturgummi, kokosnøttfiber, hestehår, kaktusfiber, eucalyptus og tang

Høyde: 25 cm

Størrelser: Tilgjengelig i standardstørrelser, eller tilpasset etter ønske

Vår fabrikk er langt på vei karbonnøytral, og resirkulerer i dag hele 96%. Uten røyk eller støy, arbeider erfarne håndverkere tålmodig etter tradisjonsrike metoder som verken krever store maskiner eller høyt energiforbruk. COCO-MAT´s fabrikk ligger i Xanthi, nord i Hellas, og oppfyller kriteriene for ISO 9001: Quality Management System og for ISO 14001: Environmental Management System. Dette er overordnede kvalitetsstyring- og miljøstyringssystemer som griper inn i alt vi foretar oss.Hvorfor skal jeg velge en madrass av naturlige materialer og ikke av metallfjærer?

Naturmaterialer tilbyr jevn, isometrisk kroppsstøtte og inneholder ikke støykilder. Fjærer er hule, og gir derfor ulik støtte til kroppen. Til tross for at de er kledd med bomull, kan fjærer produsere støy fordi de er laget av stål. I tillegg varer naturlige materialer lenger. Elastisiteten holder seg også lenger over tid, ikke bare på grunn av deres naturlige opprinnelse, men også på grunn av deres egenskaper (elastisitet, tilbakestilling). Til slutt har naturlige materialer større motstandskraft ved tung og uforsiktig bruk, og produserer ikke magnetfelter.