THE PILLOW POSITIVE PROJECT

by COCO-MAT


Siden 2012 har COCO-MAT støttet brystkreft opererte kvinner. 

.


Som en del av samfunnsansvaret til COCO-MAT, har vi hjulpet over 7ooo kvinner verden over ved å donere skreddersydde hjerteformede puter til brystkreftopererte kvinner.  Syv onkologiske sykehus i Hellas, tre i Tyskland og to i Belgia. Nylig deltok også Nederland i The Pillow Positive Project med stor suksess, og oppmuntret oss til å fortsette vårt sosiale engasjement. Initiativet startet i 2001, under navnet The Heart Pillow Project, på Erlanger Medical Center i Tennessee, USA. Takket være frivillige ildsjeler, kan vi nå hjelpe brystkreft opererte kvinner gjennom flere institusjoner, organisasjoner og sykehus. BLI MED PÅ PILLOW MAKING EVENT 26.02.2019


Vi arrangerer et event der du lager din helt egen hodepute, som du kan ta med deg hjem, eller gi bort i gave. For hver hodepute som blir laget donerer vi en stk hjerteformet pute til brystkreftopererte kvinner. Donasjonen vil foregå våren 2019 til utvalgte sykehus i Norge. 


Hva: Du og den/de du ønsker å ta med deg møter opp hos COCO-MAT Oslo for å lage din helt egen Sithon I hodepute (verdi ny: kr 950). Det vil bli servert snacks og bobler. 

Pris: 450 kr per deltaker. Er dere tre stykker, betaler dere kun for to deltagere! Billettene er ikke refunderbare.

Hvor: COCO-MAT Oslo, Munkedamsveien 57, 0270 Oslo

Når: 26.02.2019, kl 17-20


Ta med deg dine beste venner, kollegaer, familiemedlemmer eller noen du ønsker å bli enda bedre kjent med, og lag en hodepute du vil sove godt på, samtidig som du støtter en god sak! 
HVA ER EN 'PILLOW POSITIVE' PUTE?

'Pillow Positive' puten er er en myk hjerteformet pute utformet som et hjelpemiddel for kvinner som har gjennomgått en operasjon for brystkreft. 


Hjerteputen overleveres kvinner i den aller første postoperative fasen, og skal være et hjelpemiddel for raskere bedring. 

HVA ER 'PILLOW POSITIVE' PUTEN LAGET AV?

Putene er laget av rene naturmaterialer, håndlaget i Xanthi i Hellas. Trekket på puten er i 100% bomull, som gjør den myk og deilig å ta på, i tillegg til putens innhold av ren ny ull som gir støtte, er hygienisk og vaskbar. Puten blir overlevert i en gavepose fra COCO-MAT i 100% bomull. 


Formen på puten gjør at den passer perfekt under armen, som bidrar til å lindre smerte, redusere hevelse og beskytter såret. Putens støtte har blitt godkjent av leger som rapporterer redusert bruk av smertestillende midler og forbedret sinnsstemning hos pasientene. 

Meld deg på Pillow making event under. Du vil da motta en e-post med betalingsinformasjon. Husk å notere ned navn hvis du melder på flere samtidig.


Fullt navn:

Telefonnummer:

E-post:

Antall:


Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss i chatten, eller send en e-post til oslo@cocomat.no