Vårt produktforslag

Vi har satt opp to forslag til senger basert på input i siste møte. Vi har valgt å tilby senger av høy kvalitet og av rene naturmaterialer. Vi vil kunne presentere kombinasjoner med springfjærmadrasser på forespørsel, om hensyn til pris kommer før komfort.

Vi har vidre også valgt å presentere noen av våre andre produkter som vi tror kunne passet prosjektet, og vil sende over mer informasjon om disse på forespørsel.

NB! Alle priser fritt levert Alta i en sending. Leveringstid: 3-4 måneder fra bestilling.

Håper dere finner tilbudet interessant. Ikke nøl med å kontakte oss ved spørsmål.

Support Kontinental

Topp kvalitet til en god pris. Sengen består av tre madrasser og 10 lag naturmaterialer.

Sengen består av en solid sengbase kombinert med vår bestselgende madrass og overmadrass.

Dette er kontinentalsengen våre kunder elsker. Også denne er utelukkende bygd opp av rene naturmaterialer.

Totalpris 10 senger: 442.000,-

Inkluderer sengeben i ønsket høyde og sengeskjørt.

Se detaljer

Duo-Madrass

Vår mest solgte 2-lags seng plassert på en vakker, solid base av bøk. Overmadrass og madrass inneholder syv lag naturmaterialer.

Selve madrassen er to-sidig, med en fast og en medium-fast side.

Selv om madrassen er en seng i seg selv, vil overmadrassen tilføre ekstra elastisitet og støtte. Gir også beskytter madrassen og gjør renhold og vedlikehold enklere.

Totalpris 10 senger: 354.000,-

Se detaljer
Kyriaki er en topper helt utenom det vanlige. Fylt med den fineste, mykeste gåsedun og fjær omfavner Kyriaki alle små kurver på kroppen fra topp til tå.

Kyriaki Dun Topper

Kyriaki er en topper helt utenom det vanlige. Fylt med den fineste, mykeste gåsedun og fjær omfavner Kyriaki alle små kurver på kroppen fra topp til tå.

Med fjærlett støtte til de mindre delene av kroppen gir den hvile helt ut i fingerspissene, og gir gjesten en følelsen av å sove på en sky. En topper komplementerer alle senger, og kan legges til etter deres ønske eller på gjestens forespørsel.

Stk. pris i 160x200: 11.900,-

Se mer i nettbutikken
Putemeny. Puten er avgjørende for om gjesten får en god natts søvn. Får gjesten selv velge pute er sannsynligheten større for at opplevelsen blir god.

Vår Putemeny

Puten er avgjørende for om gjesten får en god natts søvn. Får gjesten mulighet til å selv velge pute er sannsynligheten større for at opplevelsen blir god.

Foruten selve putene, bistår vi med alt fra monter til design av putemeny ferdig trykt. Alt vi trenger fra dere er målsatt veggplass for montering av monter.

Se mer i nettbutikken
Deeilige dundyner i beste økologisk kvalitet

Deilige Dundyner

Verdens beste ØkoTex merkede dundyner fylt med den fineste dun.

Alle våre dyner er selvfølgelig merket med 'Responsible Down' av hensyn til dyrevelferd.

Kommer i ulike kvaliteter og priser og kan leveres både som sommer- og vinterdyne om ønskelig.

Vi leverer også dyner i ull om ønskelig.

Se mer i nettbutikken
 • Badekåper med hette

  Badekåper med hette

  Deilige, mye badekåper i bomull bidrar til at badstue opplevelsen blir komplett. Leveres i ulike størrelser og farger (hvit/grå/mørk brun).

  Pris per stk. 750,-

 • Sengetøy i økologisk bomull

  GOTS sertifisert sengetøy

  Vårt sengetøy er mykt, snilt mot huden, og varig. GOTS sertifisert og laget av 100% økologisk bomull. Svært god trådkvalitet med en tetthet på 200 tråder per 2,54cm.

 • Beskyttelses laken i bomull sørger nemlig for at madrasser bestående av naturlige materialer får puste og bevarer et sunt sovemiljø.

  Galatia beskyttelseslaken

  Dette beskyttelseslakenet er enkelt å ta av og kan vaskes på høy temperatur. Det vil sørge for at madrassen / overmadrassen holder seg pen og flekkfri. Laget av økologisk bomull og sørger for at fuktighet / søl ikke trekker igjennom på overmadrassen. Gjør renhold av senger enklere.

  Pris per stk. 160x200: 1.200,-

 • Sovesofa som du sover godt på

  Niki sovesofa

  Ønsker dere fleksibilitet til å tilby to ekstra soveplasser på forespørsel? Niki er eneste sovesofa på det norske markedet som er laget av en spesialist på senger. Dette er en sovesofa som fungerer som en fullverdig seng, men som er en vakker og nett to-seter på dagtid.

  Se flere detaljer her

1 av 4