Om Coco-Mat

Da vi stiftet COCO-MAT I 1989, hadde vi en felles drøm; å kunne tilby en helt spesiell opplevelse av søvn til alle som sover i våre senger, på våre puter og på våre madrasser. Vi henter vår inspirasjon fra naturen og lager produkter og møbler for ditt hjem, ved å bruke naturlige materialer. Vi har vokst, og er nå en global merkevare med butikker i mer enn 14 land rundt om i verden. Mye har forandret seg, men vår drøm er fremdeles den samme. Hver gang du våkner fornøyd, etter en dyp, god natt med søvn, sørger du for at vår drøm realiseres.

VÅR PRODUKSJON

Kunne du tenke deg en madrass på spesial mål? Klart du kan få det, fordi vi kan lage det! Alle våre madrasser, puter og søvn-produkter er laget for hånd på vår egen fabrikk i Xanthi, nord i Hellas. Fabrikken vår har et ”virtually neutral carbon footprint” og en resirkuleringsgrad på 96%. Våre møbel snekkere og våre syersker jobber etter tradisjonelle håndverks metoder, uten røyk eller støy, og med respekt for miljøet og områdets økosystem. Vi er også svært stolte av at vi kun bruker råmaterialer som naturlig reproduseres, slik som bomull, tang, ull og tre, som vi får fra Hellas og andre sentrale steder i Europa.

BÆREKRAFTIG

I alt vi gjør, har vi det samme målet for øyet, å sove godt. For å oppnå dette, holder det rett og slett ikke å lage verdens beste senger. Vi er nødt for å legge oss med en ren samvittighet. Og derfor er det viktig for oss å være aktivt involvert i ikke-statlige organisasjoner som bidrar til noe positivt for lokalsamfunnet. Vi er lidenskapelige opptatte av bærekraftig produksjon og gjør vårt beste for å gjøre folk oppmerksomme på hva de kan bidra til for miljøet, gjennom våre handlinger. Vi har stor respekt for miljøet, men mest av alt, respekterer vi hverandre. Vi sørger for like muligheter for våre ansatte og vi omfavner mennesker med ulik etnisk, kulturell eller religiøs bakgrunn. Vi er stolte over å lage verdens beste senger, men viktigst av alt, ønsker vi å bidra til at den verden vi lever i blir et enda bedre sted å leve.