KOUROS SENGEBASEKouros er en sengebase med utmerket holdbarhet, laget av massiv furutre med 4 cm tykt tverrsnitt som er festet til hjørnene på en tradisjonell måte (morso), festet med en metode  som unngår friksjon.


Trekket på basen har glidelås, noe som gir enkel vedlikehold og lengre levetid. Trekket er laget av 100% økologisk bomull, vattert med ren ny ull som veier 300-350g/m2. Høyden uten ben er ca  14 cm. Kan kombineres med våre ben av bøketre, eller hjul for lettere å komme til under.


Alle dobbeltseng-madrasser er laget av to enkle enheter, sammen med et smart klikk-system. Basen kan produserer med stoff etter ønske. 

  • Produktspesifikasjoner  
  • Produksjon  

Inneholder: Furutre

Høyde: 14 cm

Størrelser: Tilgjengelig i standardstørrelser, eller tilpasset etter ønske

Vår fabrikk er langt på vei karbonnøytral, og resirkulerer i dag hele 96%. Uten røyk eller støy, arbeider erfarne håndverkere tålmodig etter tradisjonsrike metoder som verken krever store maskiner eller høyt energiforbruk. COCO-MAT´s fabrikk ligger i Xanthi, nord i Hellas, og oppfyller kriteriene for ISO 9001: Quality Management System og for ISO 14001: Environmental Management System. Dette er overordnede kvalitetsstyring- og miljøstyringssystemer som griper inn i alt vi foretar oss.Hvorfor skal jeg velge en madrass av naturlige materialer og ikke av metallfjærer?

Naturmaterialer tilbyr jevn, isometrisk kroppsstøtte og inneholder ikke støykilder. Fjærer er hule, og gir derfor ulik støtte til kroppen. Til tross for at de er kledd med bomull, kan fjærer produsere støy fordi de er laget av stål. I tillegg varer naturlige materialer lenger. Elastisiteten holder seg også lenger over tid, ikke bare på grunn av deres naturlige opprinnelse, men også på grunn av deres egenskaper (elastisitet, tilbakestilling). Til slutt har naturlige materialer større motstandskraft ved tung og uforsiktig bruk, og produserer ikke magnetfelter.