KAMELIA TOPPER


Kamelia toppmadrass er helt en metallfri topper, fylt med ren ny ull som gir mykhet på overflaten, samtidig som du opprettholder optimal komfort og kroppsstøtte. Kamelia tilbyr alle ullens egenskaper, slik at du kan legge deg på en naturlig hypoallergen topper, som både puster og isolerer, holder deg varm om vinteren og kjølig om sommeren. Den har et vaskbart bomullstrekk med glidelåser for enkel vedlikehold og lengre levetid. 


Trekket på madrassen er laget av høykvalitets bomull og ren ull, og er Øko-Tex sertifisert (standard 100). Ullen er plassert i lommer som enkelt kan tas ut for vask. 


 

  • Produktspesifikasjoner  
  • Produksjon  
  • Egenskaper til topper  

Inneholder: Ren ny ull

Høyde: Ca 5 cm

Størrelser: Tilgjengelig i standardstørrelser, eller tilpasset etter ønske

Vår fabrikk er langt på vei karbonnøytral, og resirkulerer i dag hele 96%. Uten røyk eller støy, arbeider erfarne håndverkere tålmodig etter tradisjonsrike metoder som verken krever store maskiner eller høyt energiforbruk. COCO-MAT´s fabrikk ligger i Xanthi, nord i Hellas, og oppfyller kriteriene for ISO 9001: Quality Management System og for ISO 14001: Environmental Management System. Dette er overordnede kvalitetsstyring- og miljøstyringssystemer som griper inn i alt vi foretar oss.

En topper plasseres gjerne på toppen av en overmadrass, og supplerer støtten som tilbys av madrassen, i tillegg til å fylle de lettere og svingete deler av kroppen (ben, armer, nakke, rygg) som madrassen ikke kan dekke/fylle. I tillegg tilbyr en topper elastisitet til din seng, og bidrar til å korrigere blodsirkulasjonen. Sist men ikke minst,  fungerer den som en madrassbeskytter til din madrass, og bidrar den med å øke forventet levetid på madrassen. Hvorfor skal jeg velge en madrass av naturlige materialer og ikke av metallfjærer?

Naturmaterialer tilbyr jevn, isometrisk kroppsstøtte og inneholder ikke støykilder. Fjærer er hule, og gir derfor ulik støtte til kroppen. Til tross for at de er kledd med bomull, kan fjærer produsere støy fordi de er laget av stål. I tillegg varer naturlige materialer lenger. Elastisiteten holder seg også lenger over tid, ikke bare på grunn av deres naturlige opprinnelse, men også på grunn av deres egenskaper (elastisitet, tilbakestilling). Til slutt har naturlige materialer større motstandskraft ved tung og uforsiktig bruk, og produserer ikke magnetfelter.