IVISKOS OVERMADRASS


Iviskos overmadrass er laget kun av rene naturmaterialer, og gir optimal elastisitet og komfort. Oppgrader din søvn med et solidt lag naturgummi som forsiktig knytter hver del av kroppen. Iviskos er det ideelle komplementet til et hvilesystem, som består av en elastisk naturgummiplate på +/- 8 cm som gir perfekt støtte til alle kroppstyper. 


Takket være sin lave vekt og fleksibilitet, kan Iviskos lett brettes eller rulles for enkel oppbevaring. Små hull i naturgummilaget gir en ideell ventilasjon, noe som sikrer en jevn kroppstemperatur gjennom hele natten.


Trekket på madrassen er laget av høykvalitets bomull og ren ull, og er Øko-Tex sertifisert (standard 100). Doble trekk med glidelås hele veien rundt, gjør det enkelt å ta av trekket for vask for å opprettholde en god hygiene.


 

  • Produktspesifikasjoner  
  • Produksjon  

Inneholder: Naturgummi

Høyde: Ca 8 cm

Størrelser: Tilgjengelig i standardstørrelser, eller tilpasset etter ønske

Vår fabrikk er langt på vei karbonnøytral, og resirkulerer i dag hele 96%. Uten røyk eller støy, arbeider erfarne håndverkere tålmodig etter tradisjonsrike metoder som verken krever store maskiner eller høyt energiforbruk. COCO-MAT´s fabrikk ligger i Xanthi, nord i Hellas, og oppfyller kriteriene for ISO 9001: Quality Management System og for ISO 14001: Environmental Management System. Dette er overordnede kvalitetsstyring- og miljøstyringssystemer som griper inn i alt vi foretar oss.Hvorfor skal jeg velge en madrass av naturlige materialer og ikke av metallfjærer?

Naturmaterialer tilbyr jevn, isometrisk kroppsstøtte og inneholder ikke støykilder. Fjærer er hule, og gir derfor ulik støtte til kroppen. Til tross for at de er kledd med bomull, kan fjærer produsere støy fordi de er laget av stål. I tillegg varer naturlige materialer lenger. Elastisiteten holder seg også lenger over tid, ikke bare på grunn av deres naturlige opprinnelse, men også på grunn av deres egenskaper (elastisitet, tilbakestilling). Til slutt har naturlige materialer større motstandskraft ved tung og uforsiktig bruk, og produserer ikke magnetfelter.