IRAKLIS MADRASS


Iraklis madrass er grasiøst håndlaget, metallfri, kun laget av naturlige materialer. Iraklis er en madrass med middels elastisitet, som gir økt støtte til barn og personer med lettere kroppsvekter. Madrassen har ulik elastisitet på hver side, for optimal tilpasning til kroppen.  


Trekket på madrassen er laget av høykvalitets bomull og ren ull, og er Øko-Tex sertifisert (standard 100). Afroditi er best egnet for lettere kroppsvekter. 


Alle doble madrasser er satt sammen av to individuelle enheter, men som ligger i samme trekk, slik at det føles ut som èn enhet. 

  • Produktspesifikasjoner  
  • Produksjon  

Inneholder: Naturgummi, kokosnøttfiber, hestehår og tang

Høyde: 14 cm

Størrelser: Tilgjengelig i standardstørrelser, eller tilpasset etter ønske

Vår fabrikk er langt på vei karbonnøytral, og resirkulerer i dag hele 96%. Uten røyk eller støy, arbeider erfarne håndverkere tålmodig etter tradisjonsrike metoder som verken krever store maskiner eller høyt energiforbruk. COCO-MAT´s fabrikk ligger i Xanthi, nord i Hellas, og oppfyller kriteriene for ISO 9001: Quality Management System og for ISO 14001: Environmental Management System. Dette er overordnede kvalitetsstyring- og miljøstyringssystemer som griper inn i alt vi foretar oss.Hvorfor skal jeg velge en madrass av naturlige materialer og ikke av metallfjærer?

Naturmaterialer tilbyr jevn, isometrisk kroppsstøtte og inneholder ikke støykilder. Fjærer er hule, og gir derfor ulik støtte til kroppen. Til tross for at de er kledd med bomull, kan fjærer produsere støy fordi de er laget av stål. I tillegg varer naturlige materialer lenger. Elastisiteten holder seg også lenger over tid, ikke bare på grunn av deres naturlige opprinnelse, men også på grunn av deres egenskaper (elastisitet, tilbakestilling). Til slutt har naturlige materialer større motstandskraft ved tung og uforsiktig bruk, og produserer ikke magnetfelter.