ÅPNE GLIDELÅSEN

Det er det som befinner seg på innsiden av glidelåsen som avgjør hvor godt du sover. Gå din nye seng i sømmene - bokstavelig talt.

LAG FOR LAG

Vi bygger sengene lag for lag i sjikt som jobber sammen for å gi oss den rette kombinasjon mellom elastisitet og isometrisk støtte. Våre ulike fibermatter er nøye plassert i flere tynne sjikt mellom lag av rågummi slik at svingninger dempes og bevegelser reduseres gjennom hele sengen. 


Dette gjør man kan velge en mykere og mer komfortabel COCO-MAT seng uten at den blir sideveis instabil eller føles gyngende.

Vi bygger sengen lag for lag for lag for lag...

ELASTISITET

Elastisitet handler både om sengens evne til å absorbere vekt og trykk, og hvor hurtig madrassen finner tilbake til sin opprinnelige form. 


Din seng må være elastisk nok til å gi etter for kroppens trykk, samtidig som at den raskt skal tilpasse seg dine bevegelser og hindre at du synker ned i madrassen gjennom natten. En madrass som kryper rundt deg vil føre til immobilitet. Dette reduserer blodgjennomstrømning og kan skape uheldig trykk på nervebanene.

Elastisitet handler både om sengens evne til å absorbere vekt og trykk, og hvor hurtig madrassen finner tilbake til sin opprinnelige form

STØTTE

Støtte på sin side handler om sengens evne til å dempe dine egne og din partners bevegelser, slik at sengen blir isometrisk stabil (horisontal og vertikal stabiliserende). 


Man ønsker altså ikke en madrass som fjærer under deg, men en madrass som gir etter og demper bevegelsen. Sengen må også gi deg sideveis støtte slik at kroppen holdes i ro. Hvis ikke vil våre bevegelser vekke oss, og kvaliteten på søvnen vil naturlig nok reduseres.

Støtte på sin side handler om sengens evne til å dempe dine egne og din partners bevegelser

EN MADRASS - 13 LAG

Det er en grunn til at vår Proteas madrass alene består av hele 13 lag med naturmaterialer som virker sammen. Et lag med rågummi tilfører elastisitet, mens et lag med kokosnøtt fiber gir fasthet. 


Dette samspillet skaper en dempet elastisitet, og effekten gjentas flere ganger gjennom madrassen. 


I bunn av våre signatur senger finner du Ergo-basen som er en tregere absorbent som demper de store bevegelsene slik at lagene over kan konsentrere seg om å dempe de mindre bevegelsene.

EN MADRASS - 13 LAG

BESØK SØVNSTUDIO

LES SISTE INNLEGG