Driftig butikkansvarlig søkes

Vi søker en driftig og ansvarsfull kollega som vil være med å skape Norges mest levende butikk innen senger og møbler.  

(Søk snarest)

Du vil være en viktig brikke i et lite team som har jobben som hobby. Vi gleder oss til å gå på jobb, og ønsker en kollega som gjør dagene enda mer inspirerende. Du vil selv være med på å utvikle egen stilling i takt med vår vekst, og din egen utvikling.

Du vil tiltre som Sales trainee hvor du innføres i et læringsprogram, hvor du er tiltenkt rollen som Butikkansvarlig etter endt opplæring. Du vil ha omsetningsansvar, og er motivert av å skape gode salgsresultater.

Som Butikkansvarlig, vil du være ansvarlig for all virksomhet i salgslokalet. Herunder hensiktsmessig bemanning til en hver tid, sørge for representable lokaler, konvertere besøkende til kunder og kunder til ambassadører. På dine og våre initiativ, vil du være ansvarlig for å etablere rutiner og implementere systemer for å øke kundeopplevelsen, omsetningen, og bunnlinjen.

  

Paradokser ved deg

Krav til deg

Vi ser gjerne at du har

COCO-MAT tilbyr

Søknad sendes snarest mulig til: oslo@coco-mat.no  

Merk: Butikkansvarlig

 

 

COCO-MAT ble etablert i Hellas i 1989, og er i dag en internasjonal merkevare representert i 17 land, i mer enn 100 butikker.
Du finner oss på over 400 luksus hoteller rundt om i verden, blant annet Athens Sofitel, Landmark Hotel in London, Hidden Hotel in Paris, Ritz-Carlton Barcelona, Hotel De LEurope Amsterdam og mange flere.

Vi har dedikert oss til å produsere verdens beste senger, så bærekraftig som overholde mulig. COCO-MAT sine madrasser består av opp til 14 lag med naturlige materialer som sammen gir optimal og elastisk støtte til kroppen, uten bruk av metall fjærer.

Våre senger er alle laget for hånd på vår egen fabrikk i Xanthi, nord i Hellas. Vi har oppnådd en resirkulerings grad på 96% og tilstreber en bærekraftig produksjon.

COCO-MAT Norse AS er en franchise av COCO-MAT og representerer merkevaren i Norge. Vi åpnet dørene til Skandinavias første COCO-MAT butikk i november 2017, rett bak Aker Brygge.