Bærekraftig engasjement

Alle våre handlinger tjener en større sak; en dyp og fredelig søvn. Da det ikke nok alene å lage det vi mener er verdens beste senger. Vi er overbevist om at kvalitet handler om mer enn sluttproduktet, og at vi ikke kan nyte fullt og helt uten å være trygge på at produktet har blitt til uten å skade mennesker, dyr eller miljø. 

Vår fabrikk er langt på vei karbonnøytral, og resirkulerer i dag hele 96%. Uten røyk eller støy, arbeider erfarne håndverkere tålmodig etter tradisjonsrike metoder som verken krever store maskiner eller høyt energiforbruk.  

 

Betyr det noe for deg å vite hvor maten på tallerken din kommer fra? Har det betydning for smaksopplevelsen om du vet at dyret har levd et godt liv? Er det viktig for deg å vite at klærne du bærer ikke er laget av barn? Betyr det noe at dunet i puten ikke er plukket av levende gjess? I så tilfelle vil det også bety noe hvordan sengen du sover i har blitt til.

COCO-MAT samarbeider med underleverandører som støtter opp om bærekraftige lokalsamfunn. Der vi selv er på plass med fabrikk, hotell eller butikk, skal vi også bidra positivt til et bedre nærmiljø

 

Vi produserer med hensyn til generasjonene som kommer etter oss. Vi tror du sover bedre når du vet at ditt forbruk ikke forringer dine barns mulighet til å oppleve det samme som oss når de vokser opp.

Ingen er perfekte, men vi kan alle gjøre en forskjell for om vi bare tør å engasjere oss. 

Les gjerne mer om hva dette betyr i praksis for COCO-MAT.