ATLAS MADRASS


Atlas er vår mest solgte madrass av naturmaterialer. Madrassen har ulik elastisitet på hver side, takket være to forskjellige lag med naturgummi. Atlas inneholder også tang, som hjelper åndedrettssystemet under søvn, grunnet den gradvise frigjøringen av jod. Madrassen passer alle kroppstyper. 


Trekket på madrassen er laget av høykvalitets bomull og ren ull, og er Øko-Tex sertifisert (standard 100). 


Alle doble madrasser er satt sammen av to individuelle enheter, men som ligger i samme trekk, slik at det føles ut som èn enhet. Dette minimerer bevegelse fra én side til en annen, samt gjør transport av madrassen enklere. 

  • Produktspesifikasjoner  
  • Produksjon  

Inneholder: Naturgummi, kokosnøttfiber, og tang

Høyde: 18 cm

Størrelser: Tilgjengelig i standardstørrelser, eller tilpasset etter ønske

Vår fabrikk er langt på vei karbonnøytral, og resirkulerer i dag hele 96%. Uten røyk eller støy, arbeider erfarne håndverkere tålmodig etter tradisjonsrike metoder som verken krever store maskiner eller høyt energiforbruk. COCO-MAT´s fabrikk ligger i Xanthi, nord i Hellas, og oppfyller kriteriene for ISO 9001: Quality Management System og for ISO 14001: Environmental Management System. Dette er overordnede kvalitetsstyring- og miljøstyringssystemer som griper inn i alt vi foretar oss.Hvorfor skal jeg velge en madrass av naturlige materialer og ikke av metallfjærer?

Naturmaterialer tilbyr jevn, isometrisk kroppsstøtte og inneholder ikke støykilder. Fjærer er hule, og gir derfor ulik støtte til kroppen. Til tross for at de er kledd med bomull, kan fjærer produsere støy fordi de er laget av stål. I tillegg varer naturlige materialer lenger. Elastisiteten holder seg også lenger over tid, ikke bare på grunn av deres naturlige opprinnelse, men også på grunn av deres egenskaper (elastisitet, tilbakestilling). Til slutt har naturlige materialer større motstandskraft ved tung og uforsiktig bruk, og produserer ikke magnetfelter.