Atlas madrass
Atlas er vår mest solgte madrass av naturmaterialer. Madrassen har ulik elastisitet på hver side, takket være to forskjellige lag med naturgummi. Atlas inneholder også tang, som hjelper åndedrettssystemet under søvn, grunnet den gradvise frigjøringen av jod. 

Glidelåsen i trekket åpner for lett vedlikehold og lengre levetid. Trekket på madrassen er laget av høykvalitets bomull og ren ull, og er Øko-Tex sertifisert (standard 100). Alle doble madrasser er sammensatt av to enheter for enklere vedlikehold. Madrassen passer alle kroppstyper. Tilgjengelig i alle størrelser på forespørsel

Inneholder: Tre lag naturgummi, to lag kokosnøttfiber og ett lag tang fra den greske middelhavskysten

Høyde: 14 cm


 


Våre andre hotellmadrasser
Hvorfor skal jeg velge en madrass av naturlige materialer og ikke av metallfjærer?

Naturmaterialer tilbyr jevn, isometrisk kroppsstøtte og inneholder ikke støykilder. Fjærer er hule, og gir derfor ulik støtte til kroppen. Til tross for at de er kledd med bomull, kan fjærer produsere støy fordi de er laget av stål. I tillegg varer naturlige materialer lenger. Elastisiteten holder seg også lenger over tid, ikke bare på grunn av deres naturlige opprinnelse, men også på grunn av deres egenskaper (elastisitet, tilbakestilling). Til slutt har naturlige materialer større motstandskraft ved tung og uforsiktig bruk, og produserer ikke magnetfelter.


TILBAKE TIL HOTELLMADRASSER