AIGEAS MADRASS


Aigeas madrass byr på den ultimate kombinasjonen av uavhengige fjærer og naturlige materialer som gjør den til en utmerket kvalitetsmadrass. 


To lag med elastisk kokosfiber bidrar til luftsirkulasjon og regulerer fuktighet. Madrassen passer alle kroppstyper, og spesielt for personer med økt kroppsvekt. Madrasstrekket er laget av 100% bomull, økologisk behandlet. 


Trekket er vattert med ren ny ull som veier 300-350 gr / m2. Glidelåsen som går rundt madrassen gjør at trekket lett kan tas av for vask, som forenkler vedlikehold og bedrer hygienen

  • Produktspesifikasjoner  
  • Produksjon  

Inneholder: Naturgummi, kokosnøttfiber, uavhengige metallfjærer

Høyde: 20 cm

Størrelser: Tilgjengelig i standardstørrelser, eller tilpasset etter ønske

Vår fabrikk er langt på vei karbonnøytral, og resirkulerer i dag hele 96%. Uten røyk eller støy, arbeider erfarne håndverkere tålmodig etter tradisjonsrike metoder som verken krever store maskiner eller høyt energiforbruk. COCO-MAT´s fabrikk ligger i Xanthi, nord i Hellas, og oppfyller kriteriene for ISO 9001: Quality Management System og for ISO 14001: Environmental Management System. Dette er overordnede kvalitetsstyring- og miljøstyringssystemer som griper inn i alt vi foretar oss.