Afroditi madrass
Afroditi er en helt metallfri, delikat og elastisk madrass takket være det tykke laget med naturgummi. Afroditi også ideell for bruk på sammenleggbare senger / lenestoler. 

Trekket på madrassen har glidelåser som lett kan tas av og vaskes for optimal hygiene. Glidelåsen åpner for lett vedlikehold og lengre levetid. Trekket på madrassen er laget av høykvalitets bomull og ren ull, og er Øko-Tex sertifisert (standard 100). Alle doble madrasser er sammensatt av to enheter for enklere vedlikehold. Afroditi er best egnet for lettere kroppsvekter. Tilgjengelig i alle størrelser på forespørsel

Inneholder: Naturgummi

Høyde: 14 cm


 


Våre andre hotellmadrasser
Hvorfor skal jeg velge en madrass av naturlige materialer og ikke av metallfjærer?

Naturmaterialer tilbyr jevn, isometrisk kroppsstøtte og inneholder ikke støykilder. Fjærer er hule, og gir derfor ulik støtte til kroppen. Til tross for at de er kledd med bomull, kan fjærer produsere støy fordi de er laget av stål. I tillegg varer naturlige materialer lenger. Elastisiteten holder seg også lenger over tid, ikke bare på grunn av deres naturlige opprinnelse, men også på grunn av deres egenskaper (elastisitet, tilbakestilling). Til slutt har naturlige materialer større motstandskraft ved tung og uforsiktig bruk, og produserer ikke magnetfelter.


TILBAKE TIL HOTELLMADRASSER