Kontakt Oss

Epost: Oslo@coco-mat.no

Tlf: 47 300 500

Adresse: Briskebyveien 86 B, 0259 OSLO

 

MER OM OSS

 

COCO-MAT NORSE AS er en franchise av det greske selskapet COCO-MAT SA som har produsert senger og madrasser i snart 30 år, av naturlige materialer.

Vi forhandler COCO-MAT sine produkter i Norge, og i likhet med over 100 andre COCO-MAT butikker rundt om i verden, sørger vi for å videreformidle COCO-MAT sin filosofi.

Filosofien til COCO-MAT står grunnleggende sterkt for hvordan selskapet bærekraftig produserer og selger sine senger til forbrukere og det profesjonelle markedet. Nettopp dette, gjorde at vi så sterkt ville ta COCO-MAT til Norge. 

Vår misjon er at så mange som mulig skal få sove i en COCO-MAT seng. Flest mulig skal få oppleve å sove på naturlige materialer, få følelsen av velvære og kjenne at man sover på noe som er riktig for din kropp.

Vi håper at så mange som mulig vil være med å oppleve det COCO-MAT bidrar til og kjenne på hvilken tilfredsstillelse det er å bidra til at de neste generasjoner skal ha et fin verden å leve i, kunne puste, nyte natur, respektere andre mennesker og ikke minst smile til seg seg selv og andre.

Betina & Henrik