Endelig tilbud senger til 4 suiter

Vi har da med svært god support fra hovedkontoret satt sammen det beste vi har å tilby for å møte deres budsjett. Skal vi få til dette må vi få en seng som våre kunder kan prøve hos dere. Det innebærer at tilbudet må aksepteres under ett og inkludere vår Triton Signaturseng. Her har vi tatt høyde for 15 døgn (en eller to personer) når vi har gitt dere pris.

Vi håper med dette at vi kan få istand en avtale hvor dere får erfaring med oss og tilbakemelding fra gjester, pluss av vi kan sende gjester til deres hotell for prøve både seng og hotell.

Gjør også oppmerksom på at Skarsnuten også vil bli listet på vår internasjonale site og 'hotel locator' over destinasjoner man kan sove på en Coco-Mat seng.

Vi kan også levere springfjærmadrasser om hensyn til lav pris kommer før komfort.

Kontinentalseng med springfjærer

En tre lags kombinasjon bestående av Thiseas rammemadrass, Iason madrass, og Iviskos overmadrass. Totalhøyde 58cm + sengeben.

Rammemadrasse og madrass trekkes i Cotone tekstil etter kundens ønske.

Pris per seng: 28.768,-

Se katalog for nærmere beskrivelse
Kompromissløs kvalitet og skreddersøm. Dette er vår mest eksklusive seng som består av totalt 29 lag naturmaterialer.

Signature Triton

Signature Triton er vår absolutte toppmodell, og er sengen vi ønsker at dere får prøve og våre potensielle kunder får teste hos dere.

Vi gir dere tre tekstiler og velge mellom og trenger tilbakemelding på valg av tekstil sammen med bestillingsbekreftelse. 70% prisavslag!

Pris til dere: 45.971,-

Se detaljer