"We are Coco-Mat" video.

Paul - vår egen kokosnøtt

Paul Evmorfidis blir av de ansatte kalt "the holy ghost and the spirit of the company". Selv om hans bror Mike nå leder selskapet er Paul tilstede i alt Coco-Mat engasjerer seg i.

Han er hele tiden på farten og som en ettertraktet keynote speaker bruker han sin talegave til sette fokus på Coco-Mat sine hjertesaker.

Vår produksjon

Våre senger er alle laget for hånd på vår egen fabrikk i Xanthi, nord i Hellas. Her er vi forpliktet til å redusere miljøskadelige utslipp og levere naturlige, helsebringende produkter.

Vi strekker oss langt for å redusere avfall og utnytter 96% av alle tekstiler. Fabrikken har et tilnærmet nøytralt karbonutslipp.

Internasjonal merkevare

Coco-Mat er en internasjonal merkevare representert i 20 land, i mer enn 100 butikker. Vi leverer puter, dyner og madrasser til over 4500 hoteller.

Du vil finne våre senger på over 400 utvalgte hoteller rundt om i verden, blant annet Athens Sofitel, Landmark Hotel in London, Hidden Hotel in Paris, Ritz-Carlton Barcelona, Hotel De L’Europe Amsterdam og mange flere.

Besøk våre hoteller

Vi er Coco-Mat Norge

"Alt vi i Coco-Mat gjør handler om å gi folk en bedre morgendag. Vi mener oppriktig at vi kan tilby verdens beste senger, men å sove på en god seng er ikke nok alene. Det gir meg masse glede at vi kan hjelpe mennesker til å sove bedre, og det gir masse energi å sørge for spennende, trygge og personlige handle-opplevelser"

Betina R. Sollie - Coco-Mat Norge.

Les mer om å handle med oss