Syklet igjennom Europa på tresykkel helt til Nordkapp

På to hjul fra Kreta til Nordkapp

Paul Efmorfidis, eier og grunnlegger av COCO-MAT krysset Europa på langs på vår egenproduserte tresykkel, med kun en liten sekk som bagasje, uten lommebok eller mobiltelefon.

Reisen startet på Kreta, syd i Hellas. Deretter tråkket han seg gjennom Europa by for by, uten hjelp av andre transportmidler enn sin egen kjære tresykkel. Underveis traff han folk som frivillig ble med på noen etapper.

Den 60 år gamle mannen, som forøvrig har en fysikk til en 25 åring, ankom endestasjonen på Nordkapp den 2.juli 2018 der han donerte sin sykkel til Nordkapp kommune. 

Du kal lese mer om hvordan turen endte, i intervju med NRK her: NRK NYHETER

Målet for turen var å kunne knytte Europa nærmere sammen, ved å bevise at man faktisk kan sykle seg gjennom landene og klare seg underveis ved å møte mennesker som er gjestfrie og har et åpent og godt sinn. 

Et annet viktig mål for turen var å sykle for vårt engasjement for brystkreftopererte kvinner "The pillow positive project" , som på tvers av landegrenser donerer en helt spesiell hjertepute laget for blant annet å lindre smerter i etterkant av en brystkreft operasjon. 

Se intervjuet Anja Stang gjorde med Paul da han var i Oslo i juni her

 

 

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.